Akció!
Forgó Rudas Összekötések Workshop Manyival Június 16-án
9.990 Ft
6.190 Ft

6.190 Ft

Időpont:
2023.06.16.(Péntek)
16:00 - 17:00

Kategóriák: ,

Forgó Rudas Összekötések Workshop

Itt az ideje, hogy adj egy pluszt a fejlődésednek, bármilyen szinten is vagy jelenleg a rúdsportban. Meghívott különleges vendég edzőnk Deák Manyi ebben nagy segítségedre lesz.
Ezen a workshopon gyönyörű forgó rudas kombinációkat tanulsz majd és elsajátítasz pár szuper elemet, ami nagyszerűen néz ki, mégsem ördöngösség.

Pár szót Manyiról :), aki a workshopot tartja:

Manyi, 2011-ben találkozott a rúdtánccal és azóta ez a mozgásforma a szenvedélyévé vált.
Számára a rúdsport az erő és a nőiesség tökéletes kombinációja, melyben mindenki megtalálhatja önmagát. Egy igazi kihívás, ami folyamatosan előre visz, mindemellett teljes kikapcsolódást nyújt.

Manyi célja, hogy folyamatosan fejlődjön mind a rúdtánc oktatása, mind pedig az elemek kivitelezése szempontjából valamint, hogy sportolói mindig elégedett mosollyal és büszkén sétáljanak ki az edzéséről.

2013-ban edzőképzést végzett és így már edzőként is munkálkodik, elsősorban Budapesten, így most ez kifejezetten nagy öröm számunkra, hogy elfogadta meghívásunkat és itt Győrben is tart workshopokat. A tanítást fantasztikus feladatnak találja, ahol a tanítványok fejlődése és sikereik még inkább elhivatottá teszik ezen a pályán.

Az edzői pályája mellett 2013 óta folyamatosan vesz részt hazai és nemzetközi versenyeken, ahol sikeresnél sikeresebb eredményeket ért el, többször első hellyel és dobogós helyezettel.

Manyi mottója: „ A lehetetlen nem létezik.”

A workshop 60 perces, ahova szeretettel várunk kezdő, középhaladó és haladó szinten lévőket egyaránt.

A workshop előfeltétele, hogy 1-2 hónapja már rudazzál. Ha középhaladó és haladó vagy, ne aggódj, hogy nem lesz kihívás a workshopban, Manyi differenciáltan – figyelve a szint különbségekre –  tartja a workshopot.

A helyek száma limitált, ne maradj le, jelentkezz most!

Miracle Csapata

Kérdésed merült fel?
Kérdezz bátran!

Messenger:
m.me/vsfse

E-mail:
sport@vsf.hu